top of page

Merilnik sončne energije

Odkrite Smappee merilnik sončne energije

Smappee energijski merilnik ima tudi sončno stran. Poleg normalnega odčitavanja porabe električne energije in stroškov v realnem času, vam solarna različica prikaže tudi donos vaših sončnih celic.

Stroški in prihodki - vse na enem mestu!    

Vse v enem

Ime pove vse: Smappee merilnik sončne energije zna vse, kar zna merilnik porabe elektrike in še več. V realnem času vam prikaže porabo elektrike in stroške. Prikaže vam tudi porabo naprav v stanju pripravljenosti (Stand by). Dodatno pa vam prikaže še donos vaših sončnih celic. S brezplačno aplikacijo lahko spremljate, koliko kWh ste proizvedli in koliko ste privarčevali. Enostaven dotik in že izveste, kaj to pomeni za vaš bančni račun na dnevni, mesečni ali letni osnovi. Ali ni to čudovito?

Ni samo še en merilnik sončne energije

Smappee meri moč in napetost do več tisoč krat na sekundo, kar zagotavlja izredno natančne meritve. Z našo brezplačno aplikacijo lahko spremljate proizvodnjo vaših sončnih celic kadar koli in kjerkoli. V primeru, da proizvajate več elektrike, kot jo porabljate, lahko optimizirate porabo presežka elektrike in jo dodelite katerikoli napravi po vaši želji. Z napravo Smappee nobena kWh ni izgubljena! Pomembno je vedeti, da je Smappee združljiv z vsemi PV sistemi. Smappee je vsestranski, ko gre za vašo elektriko!

Preprosta montaža

Preprosto priključite senzorje merilnika sončne energije Smappee v vašo omarico z varovalkami in v vaš solarni sistem ter prepustite merilniku Smappee, da naredi vse ostalo. 

Pametnejši dom

Smappee vam omogoča "pameten dom" za ceno pametnega telefona. Z našo novo krmilno vtičnico (Comfort Plugs™) vam Smappee omogoča upravljati vaš dom na daljavo z enostavnim dotikom vašega telefona. Z uporabo sprožilcev v aplikaciji se lahko naprave pogovarjajo med seboj. Vaš Smappee lahko preko IFTTT povežete tudi z ostalimi napravami. Zakaj ne bi imeli vklopljene naprave že, ko se priblizujete domu… Ena vtičnica je že priložena osnovnemu kompletu. Možnost nakupa dodatnih vtičnic.

Spremljaj in varčuj

Z napravo Smappee boste spremljali vaš dom vsak trenutek. Ko boste enkrat razumeli, katere naprave porabljajo elektriko in koliko, boste lahko začeli varčevati. Prvo z ukrepi za zmanjšanje porabe naprav v stanju pripravljenosti, potem boste opravili še z neracionalnimi porabniki. Postopoma se boste naučili, kako lahko živite v energijsko bolj prijaznem načinu. Morda ne boste zaznali spremembe v vašem življenjske slogu, vendar zagotovo boste zaznali spremembo na vašem računu za elektriko. Z zmanjšanjem porabe in optimizacijo proizvodnje sončne energije pridobite kar dvakrat.

Na vašem osebnem računalniku ali pametnem telefonu

Smappee meritve so takoj vidne v vašem My Smappee-računu. Bi jih raje videli na vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku? Naložite si brezplačno Smappee aplikacijo za iOS ali Android.

Smappee. Preizkusite ga doma.

bottom of page