top of page

Merilnik porabe plina in vode

Spoznajte prvi pametni merilnik porabe plina in vode

Bodimo iskreni: koliko zares veste o vaši porabi plina in vode?

Ob predpostavki, da poraba zemeljskega plina v povprečju predstavlja dve tretjini vašega družinskega proračuna za vse energente, je zagotovo razlog za razmislek.  Od sedaj naprej lahko prevzamete nadzor nad porabo plina in vode z napredno napravo Smappee.

Osredotočimo se na plin in vodo

Smappee meri porabo plina in vode v vašem domu 24 ur na dan in vam pokaže dnevno, tedensko in mesečno porabo. Še boljše, takoj vam pove, koliko vas je to stalo.

Odkrijte vaše stroške in prihranite

Grafikoni v aplikaciji vam natančno pokažejo vašo porabo plina in vode, kar je odlična novica, če želite prihraniti denar. Majhne prilagoditve lahko pripeljejo do 10% prihranka ali več.  Prijazno do vaše denarnice - in do našega planeta.

Sprostite se, Smappee vas obvešča

V primeru prekomerne ravni porabe plina ali vode v vašem domu, bo merilnik Smappee to takoj zaznal. Zato vam ni potrebno skrbeti ali vam izteka voda ali uhaja plin. Smappee bo imel vse pod nadzorom. Če je vaš merilnik plina in vode povezan s Smappee energijskim monitorjem, potem boste takoj obveščeni o neljubem dogodku, kjerkoli boste.

Pameten in v trendu 

Ne samo to, da je ta merilnik zelo pameten in uporaben. Ima tudi super izgled. Je koristen pripomoček, ki vrši strog nadzor nad vašo porabo plina in vode. Vse kar morate narediti je, da pritrdite senzor na vaš števec. Smappee bo naredil preostalo.

Odlično sodeluje s Smappee energijskim merilnikom za elektriko

Smappee energijski merilnik dopolni celotno sliko, kajti aplikacija vam bo postregla s pregledom porabe vseh energentov v vašem domu, vključno z elektriko. Želite meriti samo porabo plina in vode? Ni problema. Aplikacija Smappee vam lahko prikaže trenutno in preteklo porabo, kjerkoli ste. In sedaj lahko vidite podatke v realnem času na vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

Na vašem osebnem računalniku ali z našo pametno aplikacijo

Smappee meritve so takoj vidne v vašem My Smappee-računu. Bi jih raje videli na vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku? Naložite si brezplačno Smappee aplikacijo za iOS ali Android.

Smappee. Preizkusite ga doma.

Merilnik porabe plina in vode

redna cena

149,00€

akcijska cena za naročilo

preko interneta

129,00€

-20€

  • Spremljanje porabe plina in/ali vode v realnem času

  • Opozorilo pri nenormalni porabi / uhajanju

  • 10% popust na ta izdelek ob hkratnem nakupu z Energijskim merilnikom

  • Brez dodatnih stroškov naročnine

  • Op.: ne deluje z digitalnimi števci

bottom of page