top of page

Merilnik porabe elektrike

Spoznajte najpametnejši energijski merilnik za vaš dom
Smappee bo spremenil vaše bivališče v pametnejši, bolj energetsko učinkovit dom. V realnem času spremljate porabo elektrike in stroške. Omogoča vam vklop in izklop naprav v vašem domu na daljavo. Imeli boste nadzor nad vašim domom, kjerkoli boste.

Vse se začne

s preprosto montažo

Preprosto priključite senzorje energijskega merilnika Smappee v omarico z varovalkami in prepustite merilniku Samppee, da naredi vse ostalo. 

Oglejte si vašo hišo v akciji

Smappee vam omogoča, v realnem času, pregled porabe električne energije v vašem domu. V brezplačni aplikaciji boste izvedeli podrobnosti o porabi električne energije in porabi naprav v stanju pripravljenosti - vse na enem mestu. Z enostavnim dotikom boste videli, kje nastajajo stroški električne energije, v realnem času. Želite izvedeti še več? Še en dotik in videli boste stroške zadnjih 30 dni.

Smappee izve vse o vaših napravah

Smappee zazna vse pomembne električne naprave v vašem domu, saj ima vsaka svoj edinstven električni podpis. Z aplikacijo boste dobili podatke o njihovi uporabi ter stroških in to kar na vaš pametni telefon ali tablični računalnik. Na kratko: Smappee omogoča enostavno varčevanje, ker točno veste, kje porabljate elektriko. Predobro da bi bilo res?

Pametnejši dom

Smappee vam omogoča "pameten dom" za ceno pametnega telefona. Z našo novo krmilno vtičnico (Comfort Plugs™) vam Smappee omogoča upravljati vaš dom na daljavo z enostavnim dotikom vašega telefona. Z uporabo sprožilcev v aplikaciji se lahko naprave pogovarjajo med seboj. Vaš Smappee lahko preko IFTTT povežete tudi z ostalimi napravami "Internet of Things". Zakaj ne bi imeli vklopljene naprave že, ko se priblizujete domu… Ena vtičnica je že priložena osnovnemu kompletu. Možnost nakupa dodatnih vtičnic.

Spremljaj in varčuj

Z napravo Smappee boste spremljali vaš dom vsak dan. Ko boste enkrat razumeli, katere naprave porabljajo elektriko in koliko, boste lahko začeli varčevati. Prvo z ukrepi za zmanjšanje porabe naprav v stanju pripravljenosti, potem boste opravili še z neracionalnimi porabniki. Postopoma se boste naučili kako lahko živite v energijsko bolj prijaznem načinu. Morda ne boste zaznali spremembe v vašem življenjske slogu, vendar zagotovo boste zaznali spremembo na vašem računu za elektriko, kjer lahko privarčujete tudi do 30%.

Na vašem osebnem računalniku ali pametnem telefonu

Smappee meritve so takoj vidne v vašem My Smappee-računu. Bi jih raje videli na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku? Naložite si brezplačno Smappee aplikacijo za iOS ali Android.

Smappee. Preizkusite ga doma.

redna cena 249,00€

akcijska cena za naročilo

preko interneta

199,00€

-50€

  • Spremljanje porabe elektrike v realnem času

  • Samodejno zaznavanje naprav

  • Brezplačna krmilna vtičnica

  • Podpira 1 in 3 fazno priključitev

  • Brez dodatnih stroškov naročnine

  • Brezplačna dostava

Nudimo vam tudi namestitev merilnikov!

​Vse cene vsebujejo 22% davka na dodano vrednost. V primeru naše namestitve merilnikov v stanovanjske hiše od 250m2 neto površine in stanovanja do  120m2 neto površine se obračuna 9,5% davek na dodano vrednost. 

Za dodatna vprašanja oz. informacije o naši namestitvi izpolnite spodnji obrazec.

Sporočilo je bilo uspešno poslano.

bottom of page